Entitats de Lleure

SOM LLEURE som una entitat sense afany de lucre nascuda per donar servei tant a centres escolars com a entitats de lleure. En el cas de les entitats de lleure com caus, esplais i altres associacions infantils i juvenils us oferim un ampli ventall de cases de colònies dividides segons la zona geogràfica i on podeu filtrar per diferents criteris del vostre interès, com que tingui dret a cuina, piscina, que s'hi arribi en tren o que estigui a prop del mar o de la neu:
vegueries

Per zona geogràfica


Podeu triar la vostra casa segons on voleu anar: Àmbit metropolità Comarques centrals, Comarques gironines, Penedès, Ponent, Camp de Tarragona, Terres de l'Ebre, Alt Pirineu i Aran. Sempre podreu combinar la zona geogràfica amb les diferents característiques de les cases. Clica aquí per veure les cases per zona geogràfica.
caracteristiques

Per característiques


També podeu cercar cases de colònies segons les característiques que necessiteu: amb dret a cuina, amb piscina, que s'hi arribi en tren, que estigui a prop de la neu o que estigui a prop del mar. Sempre podreu combinar qualsevol d'aquestes característiques amb altres i amb la zona geogràfica, així trobareu les cases que s`adaptin 100% al que necessiteu. Clica aquí per veure les cases segons les seves característiques.
Treballem amb més de 90 cases de colònies i instal·lacions de lleure arreu de Catalunya per a realitzar colònies escolars, sortides d’1 dia, Crèdits de Síntesi, sortides per esplais i caus, estades esportives, setmanes blanques, sortides per l’AMPA i altres activitats de lleure en plena natura.

Truca’ns als telèfons 93 490 75 10 ó 644 02 12 50 (també whatsapp), obre’ns un xat a la part inferior dreta de la pàgina, envia’ns un correu electrònic a hola@somlleure.cat o bé omple el formulari clicant aqui i us farem arribar les propostes que millor s'adaptin a les vostres necessitats.

L’horari d’atenció és de dilluns a divendres de 9h a 17h.

CANVIEM EL MÓN A TRAVÉS DE LES COLÒNIES!!